Marianne Helstrup

Marianne er billedkunstner og glædes dagligt over at have muligheden for at arbejde med både pensel og farver. Det hele forgår midt i Aarhus C - Smilets by - Hvor hun både bor og har indrettet hendes atelier. 

Marianne maler abstrakte malerier og drives af stærke farver, samt måden disse kan sammensættes på. Hun maler ud fra hendes fantasi og det der rør sig for tiden. Hun er en smugle facineret af ægget og dets skønne organiske facon og hun kan ikke stoppe med at male det gang på gang. Hele tiden udvikles og forandres figurene og de teknikker hun anvender. MArianne er nærmest afhængig af maleprocessen, hvor hun fordybes og synker ind i et absolut maleflow. 

Marianne er uddannet ingeniør og har arbejdet som sådan i mange år. Som en kontrast til det stramme ingeniørfag, begyndte hun så småt at male for ca. 15 år siden og ret hurtigt begyndte hun også at undervise i billedkunst på forskellige fagskoler, højskoler, samt kurser i eget regi. Senere blev hun uddannet på Aarhus kunstakademi, en uddannelse der kun har forstærket hendes lyst til at arbejde med maleriet. 

 

 

Vis fuld beskrivelse

Tilbage til oversigt

Marianne Helstrup

Værker af Marianne Helstrup

bubble