Jasmin Lund

"Jeg har fået pip og er derfor begyndt at tegne fugle. I en mindful tilstand, via nuets kraft, skabes disse spirituelle illustrationer. Personligt arbejder jeg for at fremme positive energier i vores hjem og sind, med ønske om, at vi mennesker vil leve mere i nuet og i hjertet. Jeg håber i vil lade jer smitte af min fugleinuenza og pippede energi.

Kærligst Jasmin"

Jasmin er uddannet i Visuel kommunikation, Grafsk

Design og Illustration (Kolding designskole 2010)

samt Spirituel Healer (ETTF. 2014)

Jeg har tegnet, malet, været skabende kreativ, hele mit liv. Et talent jeg er født med som andre generationer i min familie er. Jeg har ikke kunne lade være med at skabe, afprøve materialer og lege med det visuelle, altid. Men det har også været min flugt og overlevelse når livet har vist sig fra sine barske sider. Min første udstilling havde jeg i en ander af 15 år og senere førte min kreativitet mig væk fra lolland og ind på designskolen i Kolding.

Selve serien " jeg har pip" startede med, at jeg en aften fik en ide´om at jeg ville arbejde med de sider jeg ikke kunne lide, eller de ting jeg havde ubehag for at gøre. Jeg ville arbejde med det i kunstneriske rammer, for det er de rammer jeg føler mig tryggest i, men også de rammer der er de mest sårbare for mig.

Derfor besluttede jeg mig til, at jeg hver aften i ca. en måned, skulle bruge tid på at tegne en tegning under reglerne: 1: Med ukendt materiale (kuglepen og tusch, som man på ingen måde kan fortryde sine streger med) 2: Uden at kunne fortryde 3: Måtte ikke planlægge 4: Bagefter skulle jeg tage et foto af det og ligge det ud online, hvilket var det sværeste af det hele.. Verden skulle se det jeg havde lavet..

Jeg var på det tidspunkt ramt af mindreværds følelser på mit arbejds område som designer, ikke fordi der var en grund, for jeg fik ros for det arbejde jeg lavede, men jeg var inde i en kunstnerisk følsom perioede, jeg var bange for om det jeg tegnede/ lavede var godt nok. Jeg tænkte meget over hvad andre tænkte og hvordan det jeg lavede blev modtaget. Så det var en kæmpe personlig prøvelse.

Jeg mediterede og satte mig til rette ved bordet uden at have nogen ideer og begyndte at tegne… Stregerne tog form og den ene ledte videre til den næste og pludselig var tegningen færdig.. Det var blevet en fugl. Hvilket undrede mig meget da jeg er meget bange, for netop fugle!

Det samme skete de følgende dage i ca. 20 dage og det utrolige var, at det hver dag blev en fugl og folk modtog det jeg havde lavet, positivt. Det ga mig en vished om at nogen gange skal man "Bare" springe ud i tingene og så var jeg også blevet bevidst om at jeg for alvor havde fået pip.

 

Vis fuld beskrivelse

Tilbage til oversigt

Jasmin Lund

Værker af Jasmin Lund

bubble